Routebeschrijving naar Big Ben Translations

Routebeschrijving naar Big Ben Translations

Adres
U vindt Big Ben Translations aan de Willem Klooshove 18, 3438 PN Nieuwegein. Dit is in het meest noordelijke gedeelte van Nieuwegein in de wijk Galecop, nabij de sportvelden. U kunt er gratis parkeren, gewoon voor de deur. Ook uw fiets kan veilig in de voortuin staan. Het kantoor bevindt zich op de 1e verdieping, maar wie moeite heeft met traplopen sta ik te woord op de begane grond. Geen enkel probleem.

Komt u per auto van buiten Nieuwegein?
Vanaf de A2 of de A12 kiest u bij Knooppunt Oudenrijn de afslag Nieuwegein. U komt terecht op de AC Verhoefweg. Dan neemt u de eerste afslag rechts, richting “Galecop Noord”, de Galecopperlaan. Bij de 1e rotonde gaat u linksaf. Dan meteen 1e rechts en direct weer rechts. Dit is de Willem Klooshove.

Komt u per auto vanaf het stadscentrum CityPlaza Nieuwegein?
Volg de AC Verhoefweg totaan afslag Galecop Noord. U rijdt de Galecopperlaan in, en bij de 1e rotonde gaat u linksaf. Dan meteen 1e rechts en direct weer rechts. Dit is de Willem Klooshove.

Openbaar vervoer
Komt u met het openbaar vervoer vanaf Utrecht Centraal Station, dan neemt u bus 77.
Ook vanaf Nieuwegein Centrum kiest u bus 77 (richting Bilthoven). Die stopt bijna voor de deur. Eventueel kunt u ook bus 72 nemen, die stopt op dezelfde halte als 77. Vanaf de halte is het drie minuten lopen naar Willem Klooshove 18.

 

Vertaalbureau Big Ben Translations

Het kantoor is op de 1e verdieping