Gratis downloads, goed om te weten

Gratis downloads, goed om te weten

Vertaalwijzer

Download hier de vertaalwijzer voor opdrachtgevers, het kan u veel geld en moeilijkheden besparen als u deze eerst eens leest. Waar moet je zoal op letten wanneer je vertaalwerk wilt uitbesteden? De Vertaalwijzer voor opdrachtgevers wijst je de weg.
vertaalwijzer

vertaalwijzer, waar moet je op letten?

De vertaalwijzer maakt duidelijk waarop je moet letten als je vertaalwerk wilt uitbesteden

Gedragscode

Om als beëdigd vertaler te mogen werken, dient de vertaler ingeschreven te staan bij het Bureau Beëdigde tolken en vertalers. Hiertoe dient hij zich regelmatig bij te scholen om te blijven voldoen aan de kwaliteitseisen die worden gesteld. Ook dient hij zich te houden aan de gedragscode van dit bureau. Deze Gedragscode Wbtv kunt u hier gratis downloaden.

Contract

Download zo nodig hier het contract “geen werkgeversgezag”, dat in de plaats komt van de VAR (Verklaring Arbeidsrelatie). Deze overeenkomst is gelijkluidend aan het door de Belastingdienst op 19-10-2015 onder nummer vbm_geen_werkgeversgezag_dv10121z2ed opgestelde contract. Deze is dus bij voorbaat door de belastingdienst goedgekeurd. Geen problemen dus. Indien u deze nodig hebt van ons, kunt u hem eenvoudig downloaden en invullen. Daarna vraagt u per e-mail om onze handtekening. Klaar. Big Ben Translations is echter al sinds 1987 gevestigd als bedrijf, daarom hebben klanten zelden naar onze VAR gevraagd. De kans is ook minimaal dat deze nieuwe overeenkomst nodig is. Voor de zekerheid is het contract echter hier ter beschikking gesteld.

Contract geen werkgeversgezag

Contract geen werkgeversgezag